Over CG Curls

 Jouw passie... zijn je krullen.


Onze passie... is om jou te begeleiden naar een eenvoudige en effectieve haarverzorgingsroutine, met producten die je krullen voeden en zorgen voor zichtbaar verbeterde resultaten.

We zijn niet zomaar weer een haircare brand: we zijn onze lijn gestart met een gedachte erachter, namelijk de ervaringen van klanten en natuurlijk onze eigen ervaringen in de CG wereld en met de producten.

Veel gehoorde opmerkingen en vragen van klanten in onze toenmalige webshop waren:

  • Welke producten moet ik gebruiken met en zonder proteïne?
  • Welke proteïnen zijn goed voor mijn krullen?
  • Waarom moet ik zoveel producten aanschaffen?
  • Mijn kast staat te vol, hebben jullie ook soortgelijke onestylers?
  • Ik wil graag zo min mogelijk producten aanschaffen.
  • Ik zie door de bomen het bos niet meer, wat moet ik kopen?

Ons eerste idee kwam in 2020: hoe fijn zou het zijn als je proteïne kunt toevoegen aan producten wanneer je krullen het nodig hebben? Dit zou kostenbesparend zijn en enorm veel schelen in de eerste aanschaf.
Dit resulteerde in onze Proteïne Druppels, die in 2021 gelanceerd zijn. Het moest natuurlijk voldoen aan onze eisen, namelijk geschikt zijn voor elk haartype. Gelukkig waren ze in het laboratorium zo deskundig om een formule te ontwikkelen met proteïnes en toevoegingen die geschikt zouden zijn voor laag, medium en hoog poreus haar. Dit is ook door ons uitvoerend getest.

In 2021 zijn we na de verkoop van onze webshop begonnen met het uitbreiden van de lijn met moisure producten, wederom met de ervaringen van onze klanten in gedachten.

Begin 2023 is Amazing Curls gelanceerd, een compacte lijn van 4 producten maar wel met meerdere toepassingen. Het moest voldoen aan hoge eisen, zoals voedend, en hold bieden die we nog niet eerder hadden ervaren, zoals bij een krullencrème.
We hebben de beste ingrediënten toegepast om dit resultaat te behalen. Door deze compacte lijn samen met de Proteïne Druppels aan te bieden, hopen we de keuzestress voor krullenbollen te verminderen.

Ook de verpakking was voor ons overduidelijk. Zoals elke krullenbol heb je vast alle potjes en flesjes wel eens gebruikt. De enige fles die er met kop en schouders bovenuit stak was de airless... dit omdat het super hygiënisch is, makkelijk te doseren, langer houdbaar omdat er geen licht of vocht bijkomt, en op=op zonder gedoe om het laatste restje eruit te halen en daardoor recyclebaar en duurzaam.

We hebben bewust gekozen voor exclusieve ingrediënten, in hoge dosering, en exclusieve verpakking, wat maakt dat wij niet de goedkoopste zijn, maar we hopen wel één van de beteren te zijn ;-).

Onze producten zijn Vegan, CG Approved en Cruelty Free.

 cg producten krullend haar