Over ons

Hoi Krullenbol, leuk dat meer wilt weten over CG Curls!
In 2018 kwam ik in aanraking met de CG Methode. Ik had mooie krullen maar die  verdwenen langzaam doordat ik nogal gehecht was aan mijn highlights...

  2017 

Tijdens mijn zoektocht op het internet kwam ik terecht in een facebookgroep (bestaat helaas niet meer) waar de CG Methode werd besproken. Een complete studie volgde over de CG methode om vervolgens enkele producten aan te schaffen. Mijn krullen kwam langzamerhand weer terug gelukkig, het werkte!! 
In 2019, nadat ik mijn bedrijf had verkocht, en even aan het genieten was na 30 jaar hard te hebben gewerkt, kwam het idee om een online shop op te zetten met alleen maar CG producten in het assortiment omdat dit miste in de digitale wereld.
Deze shop heb ik in 2021 verkocht omdat ik me volledig wilde focussen op het uitbrengen van een eigen lijn.
In de periode dat ik de online shop had heb ik uiteraard de gelegenheid gehad om veel producten/verpakkingen/merken te testen, en eigenlijk was ik nooit tevreden met producten van 1 merk, en ook klanten vroegen vaak, ik wil graag alles van 1 lijn, welke kun je aanbevelen?
Je herkent het vast wel, de gel van merk X vind ik het beste, het masker van merk Y, en shampoo van merk Z, en dan ook nog eens de juiste balans vinden van proteïne en moisture.

Daar zat onze uitdaging, een lijn ontwikkelen waarbij je blij wordt van elk product.
Het eerste product is gelanceerd in juni 2021, de proteïne druppels Curly Hair Protein. Supertrots omdat dit in deze vorm nog niet verkrijgbaar was.
En daarnaast moest er natuurlijk een proteinevrije lijn komen die samen met de proteïne druppels jouw krullen de perfecte balans van moisture/proteïne zouden gaan geven. 
Amazing Curls is voor 90% door onszelf ontwikkeld, finetunen heeft een Nederlands lab gedaan. Samen met onze testers, met allemaal verschillende haareigenschappen, zijn we gekomen tot een geweldig assortiment.
4 producten waarvan 2 meerdere toepassingen hebben, waardoor je eigenlijk alleen deze vier producten + de proteïne druppels nodig hebt. Hoe mooi is dat?
Uiteraard hopen wij dat jullie net zo blij worden van ons merk, dan weten we waar we het voor gedaan hebben.
 fouder cgcurls
   --XXX--
Sluiten

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Voeg toe aan winkelwagen